FRI FRAKT INOM SVERIGE (FRÅN 300 KR)
Små händer, stor kärlek - fånga värdefulla ögonblick med vårt handavtryckskit

Små händer, stor kärlek - fånga värdefulla ögonblick med vårt handavtryckskit

I en värld där tiden flyger förbi är det viktigt att stanna upp och bevara de ögonblick som verkligen betyder något. Vårt handavtryckskit erbjuder en unik möjlighet att fånga dina nära och käras små händer i ett ögonblick i tiden, och skapa värdefulla minnen för livet. Detta är inte bara ett sätt att skapa minnen, utan också ett sätt att stärka banden mellan föräldrar och barn, samtidigt som det blir en kreativ aktivitet som hela familjen kan njuta av tillsammans.

Viktiga punkter

 • Ett handavtryckskit är ett fantastiskt sätt att skapa eviga minnen och en unik present som stärker bandet mellan föräldrar och barn.
 • Innehållet i vårt kit är noggrant utvalt för att säkerställa enkel användning och säkerhet för barn, inklusive allt du behöver för att skapa ett perfekt avtryck.
 • Att skapa ditt eget konstverk med vårt kit är inte bara roligt, utan ger också en möjlighet att personanpassa minnet med olika färger och presentationstekniker.
 • Vårt handavtryckskit är en utmärkt gåva och ett sätt att dela glädjen med andra, antingen genom att ge bort det som en present eller dela ditt konstverk på sociala medier.
 • Vi besvarar vanliga frågor för att göra upplevelsen så smidig som möjligt, exempelvis kring hur man rengör barnets hand efteråt, hur man hanterar misslyckade avtryck och hur länge avtrycket håller. 

Varför ett handavtryckskit är en fantastisk idé

Varför ett handavtryckskit är en fantastisk idé

För eviga minnen

Att skapa ett handavtryck är mer än bara en rolig aktivitet; det är ett sätt att bevara ett ögonblick i tiden. Barn växer upp så snabbt, och innan du vet ordet av är de små händerna inte så små längre. Ett handavtryckskit ger dig möjligheten att frysa ett ögonblick av ditt barns liv, ett fysiskt minne som du kan se och röra vid.

Ett handavtryck är inte bara ett avtryck; det är en historia, en påminnelse om en tid som aldrig kommer tillbaka.

Att ha dessa avtryck som en del av ditt hem ger en känsla av närhet och gemenskap. Det är en ständig påminnelse om kärleken och de speciella stunderna ni delat. Oavsett var livet tar dig, kommer dessa avtryck att vara en kärleksfull påminnelse om de små stunderna som betyder allt.

En unik present

Att ge bort ett handavtryckskit är inte bara en present, det är en upplevelse. Det skapar ett minne som varar livet ut, och är perfekt för alla tillfällen, vare sig det är en födelsedag, dop eller bara för att visa uppskattning.

Ett handavtryck är mer än bara en gåva; det är en personlig beröring som säger mycket mer än tusen ord.

Här är några tillfällen då ett handavtryckskit kan vara den perfekta presenten:

 • Födelsedagar
 • Dop
 • Mors dag
 • Fars dag
 • Jul

Varje avtryck är unikt, precis som personen du ger det till. Det är därför ett handavtryckskit står ut bland andra presenter och blir något som verkligen uppskattas och bevaras över tid.

Stärker bandet mellan föräldrar och barn

Att skapa ett handavtryck tillsammans är inte bara en rolig aktivitet, det är också ett sätt att stärka banden mellan föräldrar och barn. Genom att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål, växer en känsla av samhörighet och förståelse fram.

Att dela kreativa stunder bidrar till att bygga en starkare relation.

 • Planera tillsammans vilka färger och dekorationer ni vill använda.
 • Prata om var avtrycket ska placeras i hemmet.
 • Reflektera över processen och resultatet tillsammans efteråt.
Att skapa ett handavtryck är mer än bara en aktivitet; det är en investering i er relation.

Innehållet i vårt kit

Innehållet i vårt kit

Allt du behöver för ett perfekt avtryck

Vårt handavtryckskit innehåller allt du behöver för att skapa ett minnesvärt och vackert avtryck av ditt barns hand eller fot. Inga extra inköp behövs; allt från tryckfärg till papper av hög kvalitet finns i paketet.

 • Tryckfärg som är säker för barn
 • Specialpapper av hög kvalitet
 • Rullstift för jämn fördelning av färg
 • Instruktioner för att skapa det perfekta avtrycket
Vi har noggrant valt ut material som inte bara ger ett vackert resultat utan också är helt säkra för ditt barn.

Med detta kit kan du enkelt skapa ett hållbart minne som kommer att uppskattas i många år framöver. Det är den perfekta gåvan till dig själv eller någon du håller kär.

Säkert för barn: Våra material

Att säkerställa att vårt handavtryckskit är helt säkert för barn är vår högsta prioritet. Alla material som ingår i vårt kit är noggrant testade och certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga kemikalier och säkra att använda även för de allra minsta.

Våra material inkluderar:

 • Hypoallergenisk modellera som är mjuk och lätt att forma
 • Giftfri färg som är säker för barns hud
 • En högkvalitativ ram för att bevara ditt konstverk
Vi förstår vikten av att skydda det känsliga i barnets hud och har därför valt material som både är säkra och lätta att använda.

Steg-för-steg-guide: Så gör du

Att skapa ett handavtryck med vårt kit är enkelt och roligt. Följ dessa steg för att säkerställa att du får ett perfekt resultat varje gång.

 1. Förbered arbetsytan genom att täcka den med tidningspapper eller en plastduk.
 2. Öppna kitet och lägg fram alla material.
 3. Applicera den säkra färgen på ditt barns hand. Se till att ett jämnt lager täcker hela handen.
 4. Försiktigt, tryck barnets hand mot det medföljande pappret.
 5. Låt avtrycket torka helt innan du flyttar på det.
Det är viktigt att låta avtrycket torka ostört i en lugn miljö för att undvika att det smetas ut.

Genom att följa dessa enkla steg kan du skapa ett minnesvärt och vackert handavtryck som varar livet ut. Varje avtryck är unikt och speglar ett ögonblick i tiden med ditt barn.

Skapa ditt eget konstverk

Skapa ditt eget konstverk

Lek med färger

Att leka med färger är inte bara roligt, det är också ett sätt att göra ditt handavtryck unikt och personligt. Var inte rädd för att experimentera med olika färgkombinationer och tekniker för att skapa ett verk som verkligen representerar dig eller ditt barn.

 • Primärfärger: Röd, gul, blå
 • Sekundärfärger: Grön, orange, lila
 • Tertiärfärger: Skapas genom att blanda primär- och sekundärfärger
Att blanda färger kan vara ett spännande experiment. Se vad som händer när du kombinerar olika färger för att skapa nya nyanser.

Genom att använda olika färger kan du också framhäva olika aspekter av handavtrycket. Ljusa färger kan ge en lekfull känsla, medan mörkare toner kan skapa en mer dramatisk effekt. Använd färg för att berätta en historia eller förmedla en känsla.

Inramning och presentation

När ditt handavtryck är klart är det dags att tänka på presentationen. En vacker inramning kan verkligen lyfta fram ditt konstverk och göra det till en ännu mer uppskattad gåva eller dekoration i hemmet.

Att välja rätt ram är inte bara en fråga om stil, utan också om att skydda ditt konstverk över tid.

Här är några tips för att välja rätt ram:

 • Material: Träramar ger en klassisk look, medan metallramar kan ge en mer modern känsla.
 • Färg: Matcha ramens färg med avtrycket eller rummets inredning för en harmonisk helhet.
 • Storlek: Se till att ramen är tillräckligt stor för att inkludera en passepartout runt avtrycket, vilket ger ett mer professionellt intryck.

När du har valt den perfekta ramen, överväg att placera ditt konstverk där det får uppmärksamhet. En välplacerad tavla kan verkligen förändra känslan i ett rum och bli en ständig påminnelse om den kärlek och de minnen som avtrycket representerar.

Gör det personligt: Tips för att personanpassa

Att göra ditt handavtryckskit personligt är inte bara roligt, det lägger också till ett extra lager av kärlek till ditt konstverk. Varje avtryck blir unikt med dina personliga toucher.

 • Använd barnets favoritfärger för att måla avtrycket.
 • Skriv ett personligt meddelande eller datum på baksidan av avtrycket.
 • Dekorera ramen med små föremål som betyder något för er, som små stenar från en familjeutflykt eller en bit av ett favorittyg.
Att lägga till dessa personliga detaljer gör inte bara avtrycket mer speciellt, det blir också en rolig aktivitet att göra tillsammans.

Dela glädjen

Dela glädjen

Ge bort som gåva

Att ge bort ett handavtryck som en gåva är inte bara en personlig gest, det är också ett sätt att dela med sig av en bit av ditt hjärta. Det är den perfekta presenten för mor- och farföräldrar, gudföräldrar eller en nära vän som uppskattar meningsfulla och unika presenter.

Ett handavtryckskit kan anpassas för att passa mottagarens smak och stil, vilket gör varje gåva unik.

Här är några tillfällen när ett handavtryck kan vara den perfekta presenten:

 • Födelsedagar
 • Mors dag eller fars dag
 • Jul
 • Dop eller namngivningsceremonier
 • Som en "bara för att"-present för att visa uppskattning

Varje gång du ger bort ett handavtryck, delar du inte bara en gåva, utan också ett ögonblick av kärlek och samhörighet som kan bevaras för alltid.

Dela på sociala medier

Att dela ditt barns handavtryck på sociala medier är ett underbart sätt att sprida glädje bland vänner och familj. Det skapar en känsla av samhörighet och låter andra ta del av de speciella ögonblicken i ditt liv.

Dela gärna ditt konstverk med hashtaggen #MinLillaKonstnär för att inspirera andra och se hur kreativa andra familjer är med sina handavtryck.

Här är några tips för att få ditt inlägg att sticka ut:

 • Använd naturligt ljus för bästa bildkvalitet.
 • Skriv en personlig berättelse eller tanke som hör ihop med avtrycket.
 • Tagga platsen där avtrycket skapades för en extra personlig touch.

Att dela dessa ögonblick kan också inspirera till nya traditioner inom familjen eller bland vänner. Det är ett enkelt sätt att hålla kontakten och dela med sig av livets små, men betydelsefulla, stunder.

Skapa en tradition

Att skapa en tradition med handavtryckskit kan bli en värdefull del av familjens historia. Varje år, på samma datum, kan ni skapa ett nytt avtryck för att se hur mycket barnen har vuxit. Det blir inte bara en rolig aktivitet, utan också ett sätt att dokumentera tiden som går.

Förslag på datum att göra avtryck:

 • Barnets födelsedag
 • Första skoldagen varje år
 • Familjens årsdag
Att skapa en tradition ger er något att se fram emot varje år och stärker familjebanden.

Att dela denna tradition med vänner och familj kan också inspirera dem att starta sina egna. Det blir ett sätt att dela glädje och skapa gemensamma minnen över generationer.

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Hur rengör jag barnets hand efteråt?

Att rengöra barnets hand efter att ha skapat ett handavtryck är enkelt och kräver bara några få steg. Använd mild tvål och vatten för att försiktigt tvätta bort färgen från barnets hud. Det är viktigt att vara varsam för att undvika irritation.

 • Blöt barnets hand med ljummet vatten.
 • Applicera en liten mängd mild tvål.
 • Gnid försiktigt tills all färg är borta.
 • Skölj med rent vatten.
 • Torka handen med en mjuk handduk.
Om färgen inte går bort med de första försöken, upprepa processen men undvik att skrubba för hårt för att skydda barnets känsliga hud.

Kan jag göra om ett misslyckat avtryck?

Att göra om ett misslyckat avtryck är inte bara möjligt, det är också enkelt med vårt kit. Ingen behöver känna sig besviken över ett första försök som inte blev som tänkt.

Följ dessa steg för att göra om ett avtryck:

 • Se till att barnets hand är ren och torr.
 • Förbered avtrycksmaterialet enligt vår steg-för-steg-guide.
 • Gör ett nytt försök med en lugn och positiv inställning.
Det är viktigt att komma ihåg att varje försök är en möjlighet att skapa ett unikt minne. Misslyckanden är bara steg på vägen till ett perfekt resultat.

Hur länge håller avtrycket?

Med rätt hantering kan ditt handavtryck vara en kärleksfull påminnelse i många år. Kvaliteten på materialen i vårt kit säkerställer att ditt konstverk står emot tidens tand.

För att maximera hållbarheten, följ vår medföljande guide för skötsel och förvaring.

Här är några tips för att bevara ditt avtryck i bästa skick:

 • Undvik direkt solljus
 • Förvara i en torr miljö
 • Använd en ram med UV-skydd

Vanliga frågor och svar

Hur rengör jag barnets hand efteråt?

Använd en mild tvål och varmt vatten för att försiktigt tvätta bort färgen från barnets hand. Våra material är speciellt utformade för att vara lätta att rengöra och säkra för barnets hud.

Kan jag göra om ett misslyckat avtryck?

Ja, absolut! Vårt kit innehåller tillräckligt med material för att du ska kunna göra flera försök. Vi rekommenderar att du övar på ett papper först för att känna dig mer säker.

Hur länge håller avtrycket?

Med rätt skötsel kan ditt handavtryck vara ett livslångt minne. Vi inkluderar instruktioner för hur du bäst bevarar ditt avtryck för att säkerställa dess hållbarhet.

Är färgerna i kitet säkra för mitt barn?

Ja, alla material i vårt kit är noggrant testade och säkra för barn. Färgerna är giftfria och utformade för att vara skonsamma mot barnets hud.

Kan avtrycket ramas in?

Självklart! Vi uppmuntrar dig att rama in ditt handavtryck för att skapa ett vackert och hållbart minne. I vårt kit ingår tips och idéer för hur du bäst presenterar ditt konstverk.

Kan jag använda kitet för att göra avtryck av mitt husdjurs tassar?

Ja, vårt kit kan även användas för att göra avtryck av ditt husdjurs tassar. Det är ett underbart sätt att inkludera ditt husdjur i familjeminnet. Kom bara ihåg att rengöra tassen på samma sätt som du skulle göra med ett barns hand.