FRI FRAKT INOM SVERIGE (FRÅN 300 KR)

Om oss

Vår passion för Min lilla sötnos började när vi väntade vårt första barn. Precis som för alla föräldrar handlar de nio månaderna av graviditeten om att köpa saker till barnet och att inreda barnkammaren. Under sökandet letade vi också efter barnleksaker. Det var här vårt intresse för roliga och pedagogiska leksaker började. Våra leksaker har en lång livslängd, är tillverkade av naturprodukter och är noggrant utvalda.


Om  Min lilla sötnos
Min lilla sötnos står för hållbarhet och kärlek. Som förälder till en ung son vill vi välja de roligaste och mest lärorika leksakerna. Hållbarhet står högt på vår lista och därför använder vi trämaterial från icke utrotningshotade arter. Varje dag letar vi efter de bästa leksakerna som vi gärna delar med oss av på vår webbplats.

Magnetisch krijtbord Mijn Hummeltje Wormenspel Mijn Hummeltje  
Rättvis och öppen
Vi på Min lilla sötnos vill vara ärliga och transparenta när det gäller leksaker för barn. Därför har vi valt att skicka våra produkter direkt från vårt lager till kunderna. På så sätt kan vi spara stora lager- och transportkostnader och erbjuda våra produkter till dig för ett rimligt pris. 
Verzending Mijn Hummeltje 
 
Dessutom betalar vi fraktkostnaderna för dig så att du alltid kan beställa med GRATIS frakt.
Titta gärna runt i webbutiken och om du har några frågor finns vi här för att hjälpa dig 7 dagar i veckan.