FRI FRAKT INOM SVERIGE (FRÅN 300 KR)

Byten och returer

Är du inte nöjd med din beställning? Isåfall beklagar vi att fallet är så, och vill gärna höra vad vi kan göra för att göra dig nöjd.

Du kan returnera din beställning inom 14 dagar och vi ser till att köpesumman krediteras till ditt konto inom 5 arbetsdagar efter att vi mottagit returen. Om du har köpt en personlig produkt är det inte möjligt att returnera den.

* Observera: Om du returnerar beställningen 14 dagar efter mottagandet är vi inte skyldiga att återbetala hela beloppet. 

Har artikeln kommit fram skadad? Kontakta oss först innan du skickar tillbaka den. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning.


Hur du returnerar i 3 enkla steg

Steg 1: Fyll i returformuläret

Ladda ner returformuläret här och fyll i det fullständigt


Steg 2: Skicka din beställning

Skicka varorna tillsammans med den ifyllda returblanketten till adressen på returblanketten. Se till att du förser paketet med en "Track and Trace"-kod. Du är ansvarig som avsändare och vi vill inte ha några missförstånd.

Steg 3: Ta emot köpesumman på ditt bankkonto

När vi har mottagit paketet ser vi till att köpesumman överförs till ditt bankkonto inom 5 arbetsdagar.

Visste du det?

Visste du att vi donerar våra returer till välgörenhet? Vi donerar leksakerna till en välgörenhetsbutik i Nederländerna: Stichting Werkgroep Een Aarde. Pengarna som samlas in går till Nica-Friends. Det är en organisation som har som mål att använda pengarna till ekonomiska och/eller materiella resurser för barn från de lägsta samhällsklasserna i Nicaragua. Dessa resurser går till renoveringen av klassrum eller byggandet av extra lokaler. Du hittar mer information om projektet här.