FRI FRAKT INOM SVERIGE (FRÅN 300 KR)

Beställning och leverans

Vi på Fynd shop vill vara ärliga och öppna när det gäller våra produkter. Därför har vi valt att skicka våra produkter till dig direkt från leverantören. Detta gör att vi kan spara stora kostnader för lagring, transport och förpackning och vi kan erbjuda dig produkterna till ett rimligt pris.

På grund av den enorma arbetsmängden tar det för närvarande 1-3 dagar att behandla beställningen. Därefter har vi en genomsnittlig leveranstid på 6-10 arbetsdagar inom Sverige.

Alltid GRATIS leverans
Vi tar leveranskostnaderna för vår egen räkning. Alla våra produkter levereras 100% GRATIS hem till dig. Det finns ingen minimumgräns vad gäller beställningsmängd för att få gratis leverans. 


Spåra din beställning
Om du har gjort en beställning hos oss kan du enkelt följa paketet några dagar efter att det har levererats. På så sätt vet du exakt när din beställning anländer. Du kan spåra din beställning här.


Frågor om din beställning?
Har du några frågor om din beställning? Vår FAQ-sektion innehåller de vanligaste frågor och det är troligt att svaret på din fråga finns där. Om inte, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret.